تركيب روكش اسپايسي یا روکش استریپس 1 به 10 كيلو آرد نول مي باشد. ظرف آب يخ (شوك) را آماده كرده و تكه هاي مرغ را داخل آرد ريخته وكاملا چنگ ميزنيم تا كاملا به آرد آغشته شود وسپس دوباره تكه ها را داخل آب يخ قرارداده و بعد از چند ثانيه آنها را دوباره در آرد چنگ مي زنيم تا تكه هاي مرغ كاملا پولكي شوند و اين مرحله را يكبار ديگر تكرار مي كنيم. سپس تكه های مرغ را بصورت آویزان و دوتایی تكان داده تا آرد اضافه آن ريخته شود. سپس در مرحله ي آخر در سبد مخصوص مي چينيم و در دستگاه قرار مي دهيم .
🔥نکات:
- براي استريپس دما 325 درجه فارنهایت و زمان 4 الی 6 دقيقه مي باشد .
- براي اسپايسي دما 340 درجه فارنهایت و زمان 14 دقيقه مي باشد.
- پولکی کردن با این روش بسته به مهارت آشپز سوخاری زن دارد.
- رسپی فوق مربوط به این محصول بوده و استفاده از آن برای سایر محصولات متفرقه نتیجه عکس خواهد داشت ❗❓❗