تركيب روكش اسپايسي و فيله استريپس



تركيب روكش اسپايسي یا روکش استریپس  1 به 10 كيلو آرد نول مي ­باشد.  ظرف آب يخ (شوك) را آماده كرده و تكه ­هاي مرغ را داخل آرد ريخته وكاملا چنگ مي­زنيم تا كاملا به آرد آغشته شود وسپس دوباره تكه­ ها را داخل آب يخ قرارداده و بعد از چند ثانيه آنها را دوباره در آرد چنگ مي­ زنيم تا تكه هاي مرغ كاملا پولكي شوند و اين مرحله را يكبار ديگر تكرار مي ­كنيم. سپس تكه­ های مرغ­ را بصورت آویزان و دوتایی تكان داده تا آرد اضافه آن ريخته شود. سپس در مرحله­ ي آخر در سبد مخصوص مي­ چينيم و در دستگاه قرار مي­ دهيم .

🔥نکات:

  • براي استريپس دما 325 درجه فارنهایت و زمان 4 الی 6 دقيقه مي ­باشد .
  • براي اسپايسي دما 340 درجه فارنهایت و زمان 14 دقيقه مي ­باشد.
  • پولکی کردن با این روش بسته به مهارت آشپز سوخاری زن دارد.

 

  • رسپی فوق مربوط به این محصول بوده و استفاده از آن برای سایر محصولات متفرقه نتیجه عکس خواهد داشت ❗❓❗

spicy-coating

spicy-coating


 logo