طرز مرینت کردن مرغ نرمال (رگولار)


پس از شستن مرغ ها و گرفتن چربي اضافه آن مرغ ها را در دستگاه مرینتور، ریخته و به ازای هر ۸ تکه مرغ (یک هد) ۳۵گرم مرینت نرمال +50 گرم آب

اضافه کرده و ۲۰ دقیقه مرینت میکنیم، هر ۸ تکه مرغ که  عبارتند از (۲ عدد ران،۲ عدد بالای ران، ۲ عدد سینه، ۲ عددبال) را داخل کیسه فریزر قرارداده و آب ته مرینتور، مرغها را به میزان مساوی داخل کیسه ها تقسیم کرده، و در کسیه ها را بسته، و ۴ ساعت داخل یخچال نگهداری می کنیم، تا مرغها کاملا ترد وطعم دار شودند. بدیهی است که غیر از زمان طعم دار شدن، میتوانید همه مواد را به نسبت مساوی کم یا زیاد کنید.

marine-kardan


نکات مهم :

🔥نحوه مرینت کردن مرغ اسپایسی با مرغ نرمال یکسان می باشد، با این تفاوت که رنگ  مرینت مرغ نرمال کرم یا زرد متمایل به لیموئی  بوده ، و مرینت اسپایسی قرمز رنگ و تند می باشد.

🔥 زمان ماندگاری مرغ مرینت شده در یخچال ۴۸ساعت، و دمای پخت آن ۳۴۰ درجه فارنهایت، به مدت 14 دقیقه و 30 ثانیه می باشد.

🔥 توجه داشته باشید وزن  مرغ کامل نباید بیشتر از ۱۳۰۰ الی ۱۴۰۰ گرم باشد. سعی کنید مرغها را بعد از شستن داخل فریزر قرار دهید تا مرغها یخ بزند. و سپس مرینت کنید، این کار باعث خارج شدن خونابه ها از مرغ شده، و همچنین باعث از بین رفتن بوی ضخم آن میشود.

🔥:شما میتوانید آب را از مرحله مرینت کردن حذف کنید،بر اساس تستی که توسط کارشناسان ما انجام شده،حذف آب باعث ایجاد طعم بهتری در بافت مرغ میشود.(اختیاری)

 

🔥رسپی فوق مربوط به این محصول بوده و استفاده از آن برای سایر محصولات متفرقه نتیجه عکس خواهد داشت ❗❓❗

 


logo