نام محصول: پودر خمیر پیتزا
رنگ: سفید
نوع:پودری
مزیت:ایجاد عطر و طعم شگفت انگیز ,قوام ,تردی, و پف کننده خمیر
برای مصارف رستورانها و فست فودها
قابل استقاده:برای سبک آمریکایی و ایتالیایی
طرز تهیه: #خمیر_پیتزا
🍕مواد لازم:
1-#آرد 10 کیلو گرم
2-آب 4/5کیلو گرم
3-روغن مایع 900 گرم(در صورت دلخواه روغن ذرت یا زیتون)
4-پودر پیتزا 500 گرم
===================================
♨روش آماده سازی
ابتدا #آب ،روغن، و #پودر#پیتزا را داخل میکسر#خمیر ریخته و مواد را کاملا هم بزنید تا حل شودند. سپس آرد را اضافه کرده و میکسیر را روشن کنید ===============================
نکات مهم
.♨زمان چرخیدن میکسر 15 دقیقه میباشد. ..
..
🍕بعد از آماده شدن خمیر آن را از میکسر در آورده و در وزن های موردنظرتان چونه کنید. و بعد از پهن کردن داخل قالب پیتزا بگذارید تا کاملا خمیر پروف(ور) شود.
.
.
♨سعی کنید خمیر را به اندازه مصرف روزانه تولید کنید. .
.
♨در صورتیکه بخواهید خمیر کمتری درست کنید همه مواد به نسبت مساوی کم خواهند شد به جز زمان چرخیدن دستگاه خمیر گیر
.
.
♨فرمول هم بصورت آمریکایی(خمیر ضخیم)و ایتالیایی(خمیر نازک )قابل اجرا میباشد.
#بهبود-دهنده
.
.
🍕خمیر مورد نظر قابلیت دوپخت شدن و با ماندگاری 3 روز در یخچال در دمای 2 الی 4 درجه سانتی گراد و یک ماه در فریزر(منظورمان خمیر دوپخت است) را دارد.
.
🍕خمیر مورد نظر خاصیت، تردی،قوام،پف کردن و لذیذ بودن با عطر و طعم عالی را دارا میباشد. ونیازی به ..اضافه کردن چیز دیگری نکنید.
دستور فوق مختص این محصول بوده و استفاده از این دستور برای سایر محصولات متفرقه در بازار نتیجه عکس خواهد داشت