روکش نرمال (رگولار)


روکش نرمال (رگولار)


تركيب روكش رگولار  1 به 10 كيلوگرم آردنول  ميباشد .

تكه هاي مرينت شده را پوست ­كشي كرده تا كاملا صاف شود. سپس داخل آرد قرار مي دهيم و حدود 6 بار در آرد مي چرخانيم و سپس روی آنها آرد ریخته و با کف دست فشار می ­دهیم تا تكه­ ها آرد را به خود بگيرند. سپس تكه­ ها را به آرامي و جدا جدا تكان داده تا آرد اضافي آن بریزد و پوست كشي كرده و در سبد مي چينيم و در دستگاه قرار مي دهيم.

  • قسمت پايين ساق ران را بايد يكبار در آب قرار داده و دوباره در آرد می چرخانيم تا يك لايه خمير دور آن براي جلوگيري از سوختن ساق ران ايجاد شود.
  • براي رگولار دما 340 درجه فارنهایت و زمان ۱۴:۳۰دقيقه مي باشد

 

🔥نکات و مزایا

🔥ترکیب آرد با روکش نرمال و اسپایسی به نسبت . ۱۰-۱. ۱۲-۱  بسته به نوع کیفیت و قیمت متفاوت می باشد

🔥شما میتوانید از روکش نرمال برای ،مرغ سوخاری،فیله سوخاری،قارچ،بال،سینه ،ماهی،میگو،پنیر ،سیب زمینی ،هات داگ ،دبل دان ،زینگر سوخاری ، استفاده کنید

🔥 پولکی شدن بهتر  مرغ، بسته به حرفه ای بودن ، آشپز سوخاری زن دارد.

🔥 می توانید همانند روکش کردن اسپایسی (پولکی کردن) در مرغ نرمال نیز  آن را اجرا کنید که مشتریانی پر طرفدار دارد.

🔥بعد از استفاده روزانه از ترکیب آرد و روکش آن را هرشب الک کنید.

 

رسپی فوق مربوط به این محصول بوده و استفاده از آن برای سایر محصولات متفرقه نتیجه عکس خواهد داشت ❗❓❗


normal-coating-chicken


normal-coating-chicken


logo