روکش نرمال (رگولار)
تركيب روكش رگولار 1 به 10 كيلوگرم آردنول ميباشد .
تكه هاي مرينت شده را پوست كشي كرده تا كاملا صاف شود. سپس داخل آرد قرار مي دهيم و حدود 6 بار در آرد مي چرخانيم و سپس روی آنها آرد ریخته و با کف دست فشار می دهیم تا تكه ها آرد را به خود بگيرند. سپس تكه ها را به آرامي و جدا جدا تكان داده تا آرد اضافي آن بریزد و پوست كشي كرده و در سبد مي چينيم و در دستگاه قرار مي دهيم.
- قسمت پايين ساق ران را بايد يكبار در آب قرار داده و دوباره در آرد می چرخانيم تا يك لايه خمير دور آن براي جلوگيري از سوختن ساق ران ايجاد شود.
- براي رگولار دما 340 درجه فارنهایت و زمان ۱۴:۳۰دقيقه مي باشد
🔥نکات و مزایا
🔥ترکیب آرد با روکش نرمال و اسپایسی به نسبت . ۱۰-۱. ۱۲-۱ بسته به نوع کیفیت و قیمت متفاوت می باشد
🔥شما میتوانید از روکش نرمال برای ،مرغ سوخاری،فیله سوخاری،قارچ،بال،سینه ،ماهی،میگو،پنیر ،سیب زمینی ،هات داگ ،دبل دان ،زینگر سوخاری ، استفاده کنید
🔥 پولکی شدن بهتر مرغ، بسته به حرفه ای بودن ، آشپز سوخاری زن دارد.
🔥 می توانید همانند روکش کردن اسپایسی (پولکی کردن) در مرغ نرمال نیز آن را اجرا کنید که مشتریانی پر طرفدار دارد.
🔥بعد از استفاده روزانه از ترکیب آرد و روکش آن را هرشب الک کنید.
رسپی فوق مربوط به این محصول بوده و استفاده از آن برای سایر محصولات متفرقه نتیجه عکس خواهد داشت ❗❓❗