ترد وطعم دار کردن گوشت استیک
مواد لازم”:
-استیک گوشت 1 kg
-پودر استیک 25 الی 40 گرم بسته به نوع گوشت
-سس ….؟ 25 گرم
-روغن مایع یا زیتون (اختیاری) 50 گرم
-آب 50 گرم
-سس…1 t–t
فیله گوشت یا راسته گوساله را با نازک کردن توسط بیفتک کوب یا اسلایسر آماده کرده و به ازای هر یک کیلو گوشت، 25 گرم پودر استیک + 25 گرم روغن + سس …. 25 گرم + آب 50 گرم+سس….1 t-t را خوب با دست هم میزنیم تا گوشت یکنواخت آغشته به مواد مرینت شوند. آنرا به مدت ۳ ساعت در یخچال استراحت می دهیم. بعد اگر آن را گریل کنیم، ساندویچ استیک گریل خواهیم داشت و اگر آن را به مدت ۵ الی ۷ دقیقه با روکش سوخاری کنیم، منوی پر طرفدار اسیتک سوخاری نیز خواهیم داشت. از اضافه تکه های گوشت میتوانید در پیتزا استیک استفاده کنید که از ریختن آن روی پیتزا، روغن گوشتها را بگیرید تا پیتزا آب نیندازد.
● نکات و مزایا
🔥نرم و ترد شدن بافت گوشت
🔥از بین رفتن بوی گوشت
🔥ایجاد عطر ،طعم و تردی در بافت گوشت
🔥: وزن ایده ال برای ساندویچ استیک کبابی ۱۳۰گرم و برای سوخاری ۱۱۰ گرم و برای پرسی 250 گرم می باشد که این امر بنا به سلیقه یا آنالیز منوی رستورانها متغیر می باشد
🔥شما میتوانید از پودر استیک برای طعم دار کردن ،پیتزا استیک،ساندویچ استیک،گوشت چرخ کرده برای پیتزا، رست بیف ،کباب ترکی نیز استفاده کنید
🔥: ماندگاری استیک مرینت شده دریخچال 48 ساعت و در فریزر یکماه می باشد.
● رسپی فوق مربوط به این محصول بوده و استفاده از آن برای سایر محصولات متفرقه نتیجه عکس خواهد داشت ❗❓❗