نام محصول: پودر خمیر پیتزا

 

رنگ: سفید

نوع:پودری

مزیت:ایجاد عطر و طعم شگفت انگیز ,قوام ,تردی, و پف کننده خمیر

برای مصارف رستورانها و فست فودها

قابل استقاده:برای سبک آمریکایی و ایتالیایی

 

طرز تهیه: #خمیر_پیتزا

🍕مواد لازم:

1-#آرد 10 کیلو گرم

2-آب 4/5کیلو گرم

3-روغن مایع 900 گرم(در صورت دلخواه روغن ذرت یا زیتون)

 

4-پودر پیتزا 500 گرم

===================================

♨روش آماده سازی

 

ابتدا #آب ،روغن، و #پودر#پیتزا را داخل میکسر#خمیر ریخته و مواد را کاملا هم بزنید تا حل شودند. سپس آرد را اضافه کرده و میکسیر را روشن کنید ===============================

نکات مهم

 

.♨زمان چرخیدن میکسر 15 دقیقه میباشد. ..

..

🍕بعد از آماده شدن خمیر آن را از میکسر در آورده و در وزن های موردنظرتان چونه کنید. و بعد از پهن کردن داخل قالب پیتزا بگذارید تا کاملا خمیر پروف(ور) شود.

.

.

♨سعی کنید خمیر را به اندازه مصرف روزانه تولید کنید. .

.

♨در صورتیکه بخواهید خمیر کمتری درست کنید همه مواد به نسبت مساوی کم خواهند شد به جز زمان چرخیدن دستگاه خمیر گیر

.

.

♨فرمول هم بصورت آمریکایی(خمیر ضخیم)و ایتالیایی(خمیر نازک )قابل اجرا میباشد.

#بهبود-دهنده

.

.

🍕خمیر مورد نظر قابلیت دوپخت شدن و با ماندگاری 3 روز در یخچال در دمای 2 الی 4 درجه سانتی گراد و یک ماه در فریزر(منظورمان خمیر دوپخت است) را دارد.

.

 

🍕خمیر مورد نظر خاصیت، تردی،قوام،پف کردن و لذیذ بودن با عطر و طعم عالی را دارا میباشد. ونیازی به ..اضافه کردن چیز دیگری نکنید.

دستور فوق مختص این محصول بوده و استفاده از این  دستور برای سایر محصولات متفرقه در بازار نتیجه عکس خواهد داشت