✅روانشناسی اصلی منوی موفق و پر فروش
🟡کاربردی و طلایی ترین نکات ک حاصل سالها تجربه ما میباشد.🟡
🟣 قیمت گذاری در منو رستورانی از آیتم های شاخص و پر فروش تشکیل شده و آخر قیمتها با اعداد فرد و اعداد از بالا بیشتر به سمت پایین کمتر شوند.
🔵منوی خود را پر از غذاهای متنوع و سایر نکنید منوی موفق منویی ساده و کم آیتم است
🟤منو تشکيل شده از غذا پیش غذا و سالاد هایی با چیدمان رنگانگ و سس های شاخص و نوشیدنی های دست ساز میباشد.
🔴 در منوی موفق غذاهای شاخص و با کیفیت ارائه کنید..
⚫️از غذاهای دونفره تک نفره و منوهای کمبو استفاده کنید..
🟣در غذاهای ویژه و گران کنار غذا نوشیدنی رایگان ارائه کنید.
🟦 در روزهای خلوت در ساعات خاص تخفيف های ساعتی ارائه کنید مثال روز سه شنبه پیتزا با 40درصد تخفیف و نوشیدنی رایگان از ساعت 17 الی 19 /در این حالت قبل از محاسبه تخفیف قیمت غذا را در بیارید که ضرر نکنید. و این تخفیف را برای مشتریانی ارائه کنید که ثابت هستند و در طول ماه خرید دارند
🟡در منو از عدد صفر های آخر استفاده نکنید.
🟠یک غذای بسیار گران در منو حتما داشته باشید هدف فروش این غذا نیست بلکه ارزش دادن به منو میباشد.
🟤در ارائه غذا حجم بسیار دست و دل باز باشید. ولی از قبل قیمت پایه مواد اولیه را داشته باشید.
ارائه شده توسط مزه لذیذ در 28 جولای 2025
برچسبها:ادویه استیک, ادویه پودر استیک مرغ+دستور مصرف مرینت کردن, تهیه فارچ سوخاری با پودر روکش مزه لذیذ, خرید ادوبه فاهیتا پودر پیتزا, خرید ادویه استیک تندلایزر ادویه برگر با طعم شگفت انگیز مزه لذیذ, خرید ادویه پودر کنتاکی KFC, خرید ادویه یو, خرید پودر آرومات, خرید مرینت نرمال استریپس اسپایسی فلیمر مزه لذیذ