✅طرز تهیه آسان سیب زمینی سرخ شده ترد کارخانه ای و بسیار مقرون به صرفه
✅سیب زمینی ها را پوست بکنید، بعد آنها را به اندازه یک انگشت برش بزنید سپس شویید. تا نشاسته سیب زمینی خارج شود.
✅سپس داخل قابلمه مناسب آن را در حد ۵۰ درصد آب پز کنید
✅ در مرحله بعد داخل سینک آبکش قرار داه سیب های نیم پز شده داخل آبکش ریخته و با آب سرد بشویید. و بگذارید آب سیب زمینی های خیس شده تقریبا خشک شود.
✅سپس آنها را روی میزکار ریخته با دستمال یا حوله تمیز خشک کنید و بعد نشاسته ذرت را با الک دسته دار کوچک روی سیب زمینی های بطور بسیار کم روی همه آنها الک کنید تا سیب زمینی ها آغشته به نشاسته ذرت شودند، سپس آنها را در پلاستیک های ۲ الی ۵ کیلویی قرار داده درآن را ببندید و یک شب داخل فریزر قرار دهید.
“سیب زمینی های شما آماده مصرف میباشد”
http://instagram.com/pudr.sokhari
برچسبها:- خط کنتاکی پودر کنتاکی آمریکایی دستگاه کنتاکی, #ادویه, ادویه سوخاری, ادویه کاری, ادویه مرغ سوخاری از کجا بخرم +مرینت نرمال, پخش عمده پودر سوخاری مرینت نرمال استريپس کریسپی اسپایسی, پودر پانکو, پودر سیر زردچوبه, پودر کی اف سی, تهیه پودر کی اف سی, تهیه سیب زمینی ترد رستورانی, فستفود, فیله سوخاری