✅ نکات طلایی برای جلوگیری از جمع شدن همبرگر هنگام پخت:
1. وسط برگر را کمی فرو بده
وقتی برگر را فرم میدهی، وسط آن را کمی گود (حدود ۱ سانتیمتر) کن تا وقتی پخت، منبسط شده و صاف شود. چون حرارت باعث منقبض شدن بافت گوشت از وسط میشود.
2. از گوشت با چربی کافی استفاده کن
گوشت ۲۰٪ چربی (مثل ترکیب راسته و سردست یا مقداری دنبه گوساله) بهترین بافت را برای برگر دارد. گوشت خشک زود جمع میشود.
3. زیاد ورز نده!
ورز دادن زیاد باعث سفت شدن بافت گوشت میشود و موقع پخت جمع میشود. فقط در حدی که شکل بگیرد، کافی است.
4. از مواد اتصال دهنده استفاده نکن (مثل تخممرغ یا آرد)
مگر در برگرهای خانگی خاص؛ چون این مواد باعث سفت شدن و جمع شدن برگر میشود.
5. دمای گوشت سرد باشد، تابه یا گریل داغ!
وقتی برگر را روی سطح داغ میگذاری، سریع سطحش بسته میشود و کمتر آب از دست میدهد و جمع نمیشود.
6. هرگز فشار نده!
موقع پخت با کفگیر فشار نده! چون آب و چربی بیرون میزند و باعث جمع شدن میشود.
7. یک حلقه فلزی یا قالب برگر استفاده کن
برای حفظ شکل حرفهای در پخت زیاد، استفاده از حلقههای فلزی مخصوص برگر بسیار مؤثر است.
—ارائه شده در 29 جولای 2025
برچسبها:تهیه سس پیتزا مزه لذیذ, تهیه سس ساندویچ سزار پیتزا سس سوخاری سس استریپس, خردید پودر فلیمر برگر کی اف سی, خرید ادوبه فاهیتا پودر پیتزا, خرید ادویه استیک تندلایزر ادویه برگر با طعم شگفت انگیز مزه لذیذ, خرید ادویه پودر کنتاکی KFC, خرید ادویه یو, خرید بردینگ روکش نرمال استریپس اسپایسی پودر قارچ سوخاری بال سوخاری, خرید پریمکس پیتزا, خرید پودر آرومات, خرید پودر دود و پودرکره, خرید مرینت نرمال استریپس اسپایسی فلیمر مزه لذیذ