بال و پاچین سوخاری و گریل
هر یک کیلو بال و یا پاچین را با 30 گرم مرینت اسپایسی 100گرم آب مخلوط کرده و با دست به آرامی هم می زنیم تا گوشتها به صورت یکسان آغشته به مواد شوند، و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال نگهداری می کنیم تا گوشتها خوب ترد و طعم دار شوند. بعد از مدت مشخص با روکش اسپایسی آن را روکش کرده و در داخل سرخ کن ،به مدت ۱۲دقیقه در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت سرخ می کنیم
🔥و اگر آن را گریل کنیم (بدون روکش کردن) بال، پاچین کبابی تند و منحصر به فردی خواهیم داشت.🔥
🔥رسپی فوق مربوط به این محصول بوده و استفاده از آن برای سایر محصولات متفرقه نتیجه عکس خواهد داشت ❗❓❗