طرز تهیه خمیر پیتزا (مزه لذیذ)
مواد لازم:
1) آرد: 10 کیلو
2) آب: 4 و نیم کیلو
3) روغن مایع: 900گرم
5) پودر پیتزا: 500 گرم
روش آماده سازی: ابتدا آب و روغن و پودر پیتزا را داخل میکسر خمیر ریخته و کاملا هم بزنید تا حل شود.
آرد را اضافه کنید و میکسیر را روشن کنید
زمان چرخیدن خمیر گیر 15 دقیقه می باشد.
خمیر را بیرون آورده و به وزن مورد نظر چونه کنید.
👌بعد از پهن کردن داخل قالب، بگذارید کاملا پروف(ور) شود.بعد داخل یخچال قرار دهید یا دو پخت کنید.
👌خمیر را پس از آماده شدن در خمیر گیر بلافاصله چونه کرده و داخل قالبها قرار دهید تا خمیر داخل قالب ور بیاید !؟، بسیاری از آشپزها به اشتباه بعد از مرحله خمیر گیری منتظر میمانند تا خمیر ور بیاید بعد داخل قالب پهن کنند که این عمل باعث ور نیامدن خمیرمیشود و باز به اشتباه خمیر ور نیامده را داخل یخچال قرار میدهند. در حالیکه خمیر پس از آماده شدن در خمیر گیر بلافاصله در قالب پهن شده و در داخل قالب در محیط گرم باید ور آید و بعد دوپخت یا خام، داخل یخچال گذاشته شود.
سعی کنید خمیر رابه اندازه مصرفتان روزانه تولید کنید و از خمیر روز قبل استفاده نکنید.
🍕7 مزیت بهینه استفاده از این پودر
1-بدست آوردن خمیری، ترد، معطر،حجیم و بسیار خوشمزه
2-کاهش تمام هزینه های مربوط به پروسه خمیر گیری
3-یکدست بودن همیشگی خمیر
4-حذف تمام مواد متفرقه و بی کیفیت
5-سازگار با تمام آردهای موجود در کشور
6-قابلیت پخت سبک آمریکایی و ایتالیایی
7-قابلیت پخت خمیر بصورت دو پخت و تک پخت
“رمز اصلی منوی شما در یکدست بودن رسپی های میباشد”
👌توصیه ما به شما استفاده از این محصول برای ارتقاء کیفیت و رضایت مندی مصرف کنندگان میباشد.
نکات مهم:
- در صورتی که بخواهید مقدار کمتری خمیر درست کنید همه مواد به نسبت کم خواهد شد به جز زمان چرخیدن.
- ۸ کیلو آرد را داخل میکسر ریخته و ۲کیلو بعدی را بتدریج اضافه کنید تا شل و سفتی خمیر مورد نظر بدست آید.
- فرمول هم بصورت آمریکایی وایتالیایی قابل اجرا میباشد.
- خمیر مورد نظر قابلیت دو پخت شدن، و ماندگاری ۳روز، دریخچال ، و یک ماه در فریزر را دارد.
- 🍕رسپی فوق مربوط به این محصول بوده و استفاده از آن برای سایر محصولات متفرقه نتیجه عکس خواهد داشت ❗❓❗