قارچ سوخاری


به ازای هر یک کیلو قارچ، ۲۵ گرم مرینت استریپس را با ۱۲۵ گرم آب  مخلوط کرده به آرامی با دست هم می زنیم تا قارچها یکنواخت آغشته به مواد شودند. بعد آن را با روکش نرمال یا اسپایسی بسته به ذائقه مشتری روکش کرده و  ۵ دقیقه در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت  داخل سرخ کن سرخ می نماییم.

🔥بعلت بافت خیلی نرم قارچ ماندگاری بیش از نصف روز قارچها در مواد مرینت باعث سیاه شدن آنها میشودبهتر است به اندازه مصرف و فروش  قارچها را مرینت کنید تا سیاه نشودند.

رسپی فوق مربوط به این محصول بوده و استفاده از آن برای سایر محصولات متفرقه نتیجه عکس خواهد داشت ❗❓❗


grach-sokhar


logo