طعم دار کردن سینه مرغ کبابی سوخاری با پودر فلیمر


طعم دار کردن سینه مرغ کبابی سوخاری با پودر فلیمر(برست)


ابتدا سینه های مرغ را خوب شسته و آبگیری می کنیم. بعد آنها را با بیفتک کوب کوبیده و آماده می کنیم، و بعد  هر یک کیلو سینه را با 30گرم مرینت فلیمر +100 گرم آب  +20 گرم روغن  را با دست به آرامی هم میزنیم،تا سینه ها بطور یکسان آغشته به مواد شودند، بعد سینه ها را به مدت  ۴ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا کاملا ترد ،و طعم دار  شودند،بعد از مدت مشخص آنها را روی گریل پخت میکنیم،وزن ساندویچ سینه کبابی ۱۲۰گرم میباشد،
برای سوخاری کردن نیز پس از مرحله طعم دار شدن، سینه را روکش و به مدت  دقیقه سرخ می کنیم. وزن ساندویچ سینه سوخاری ۷۰گرم میباشد.

نکات:

🔥: بنا به درخواست مشتری می توانید به صورت اسپایسی نیز ساندویچ سینه کبابی یا سوخاری ارایه کنید.

🔥: با استفاده از سینه های مرینت شده با پودر فلیمر  در پیتزا (چیکن،مرغ) میتوانید پیتزای بسیار خوشمزه در منو داشته باشید و مشتریان را سوپرایز کنید.

🔥شما میتوانید با استفاده از پودر فلیمر  برای طعم دار کردن فیله سالاد سزار ،مرغ بریان،کباب ترکی، فیله مرغ برای ساندویچ و پرسی نیز استفاده کنید

 

🔥رسپی فوق مربوط به این محصول بوده و استفاده از آن برای سایر محصولات متفرقه نتیجه عکس خواهد داشت ❗❓❗


felimer-chicken


 logo