فیله سوخاری یا استریپس


به ازاي هر كيلو فيله مرغ، ۲۵ الی ۳۵ گرم مرینت استریپس را با ۱۷۵ گرم آب مخلوط کرده  و سپس فیله ها را داخل مواد مرینت قرار داده و با دست هم می زنیم تا فیله ها بطور یکنواخت آغشته به مواد مرینت شوند. فیله ها را به مدت ۴ساعت به یخچال انتقال می دهیم تا خوب طعم دار شوند. بعد از مدت مشخص فیله ها را با روکش سوخاری نرمال یا اسپایسی روکش کرده و به مدت ۴ الی ۶ دقیقه در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت سوخاری میکنیم.

🔥نکات و مزایای استفاده از محصول

-از بین رفتن بوی  زهم مرغ

-ایجاد عطر ،طعم ،تردی در بافت فیله

-ترد بودن کامل فیله هنگام پخت

-استفاده سریع  آسان و حذف سایر مواد موقع مرینت شدن

 

رسپی فوق مربوط به این محصول بوده و استفاده از آن برای سایر محصولات متفرقه نتیجه عکس خواهد داشت ❗❓❗


fille-morg



logo