راه اندازی و آموزش فست فود و کافی شاپ با کاملترین منو بصورت زیر است:
– مشاوره رایگان
– فروش پودر کنتاکی KFC
– پودر پیتزا
– کاملترین برنامه فست فود در ایران
– فروش دستگاه های فست فود، فر پیتزا و سرخ کن کنتاکی
– خط کنتاکی پودر کنتاکی آمریکایی دستگاه کنتاکی
– مرغ سوخاری
– راه اندازی خط کنتاکی مرغ کنتاکی
– راه اندازی و مشاوره کامل
مراحل فنی و تخصصی راه اندازی رستوران و یا فست فود بصورت زیر است:
1. انتخاب نوع فست فود یا رستوران با بودجه شما
2. آموزش پخت انواع پیتزا
3. انتخاب مکان مناسب
4. طراحی دكوراسیون داخلی با استانداردهای روز جهان
5. اجرای روشهای تبلیغاتی اثربخش جهت افزایش فروش در فصول مختلف
6. انتخاب تجهیزات سخت افزاری
7. پلان تخصصی آشپزخانه و تهیه دستگاههای مورد نیاز یک بار برای همیشه
8. تامین مواد اولیه با قیمت مناسب
9. قیمت گذاری منوی غذایی در فصول مختلف
10. ارائه جدید ترین دستور العمل های غذایی
11. تهیه چك لیست ها و فرم های راه اندازی
12. تهیه و طراحی چارت سازمانی رستوران
13. طراحی تابلوهای راهنمایی رستوران
14. تهیه نرم افزارهای مورد نیاز
15. تهیه چك لیست ها و فرم های راه اندازی
16. تهیه و تدوین استراتژی جامع خدمات رستوران
17. طراحی علائم و نشانه های رستوران جهت بهره گیری در برنامه های تبلیغاتی
18. تهیه نرم افزارهای مورد نیاز فروش خرید و انبار
19. گزینش و تامین نیروی انسانی
20. آموزش كاركنان و مدیران با مدرک معتبر
21. تهیه و تدوین برنامه استراتژیك پنج ساله رستوران
22. تعیین حقوق پرسنل
23. تهیه و تدوین سیاست های تشویقی و تنبیهی
24. تهیه و تدوین شرح وظایف پرسنل
25. تعیین ساعات كاری و استراحت و سیاستهای مرتبط
26. طراحی گرافیكی بسته بندی هاجهت سرو غذا و دلیوری
27. طراحی فرم ها و روش های كنترل و نظارت بر عملكرد
28. برآورد هزینه های راه اندازی كامل رستوران
29. تهیه و تدوین برنامه جامع مالی رستوران برای یك سال آینده
30. تعیین هزینه های ثابت و متغیر ماهیانه رستوران
31. برنامه حقوق و دستمزد
32. تعیین قیمت تمام شده غذاها
33. بودجه بندی برنامه های بازاریابی و تبلیغات
34. طراحی فرم ها و روش های كنترل و نظارت بر عملكرد پرسنل و مدیریتی
35. تدوین سیاستهای بهداشت و سلامت رستوران
36. استانداردسازی و آماده سازی جهت دریافت انواع ایزوها
37. تدوین استراتژی بهداشت محیط فردی و مواد غذایی
38. طراحی تابلوهای تبلیغاتی رستوران
39. ثبت و طراحی لوگو، رستوران
40. طراحی و چاپ بروشورها ، تراكت ها .استندها و غیره
41. طراحی گرافیكی منوی غذایی رستوران
42. طراحی صنعتی بسته بندی های مناسب ویژه غذاهای سرد و گرم
برچسبها:- خط کنتاکی پودر کنتاکی آمریکایی دستگاه کنتاکی, - راه اندازی خط کنتاکی مرغ کنتاکی, - راه اندازی و مشاوره کامل, - فروش پودر کنتاکی KFC, - فروش دستگاه های فست فود، فر پیتزا و سرخ کن کنتاکی, - کاملترین برنامه فست فود در ایران, - مرغ سوخاری, - مشاوره رایگان, ارائه جدید ترین دستور العمل های غذایی, انتخاب نوع فست فود یا رستوران با بودجه شما, پلان تخصصی آشپزخانه و تهیه دستگاههای مورد نیاز یک بار برای همیشه, پودر پیتزا, تامین مواد اولیه با قیمت مناسب, تهیه چك لیست ها و فرم های راه اندازی, چگونه مغازه فست فود راه اندازی کنیم, راه اندازی کافی شاپ با کامل ترین منوی روز دنیا, راه اندازی و آموزش فست فود, راه اندازی و آموزش فست فود و کافی شاپ, راه اندازی و آموزش کافی شاپ, فروش دستگاه های فست فود, قیمت گذاری منوی غذایی در فصول مختلف, مدیریت در راه اندازی فست فود