نکاتی برای موفقیت در بازاریابی رستوران

سپتامبر 7, 2022

🔎نکاتی برای موفقیت در بازاریابی رستوران

۱- عملیات بازاریابی را در منطقه اطراف خود انجام دهید.

معمولا غالب خریداران در شعاع ۵ کیلومتری رستوران هستند. تحقیقات نشان می دهند که ۸۰ درصد فروش رستوران از افرادی که در نزدیکی رستوران هستند بدست می آید. بنابرین بیشترین بودجه بازاریابی را به این منطقه محدود کنید.

برای بازاریابی در همسایگی خود این چهار نکته را بخاطر داشته باشید.

مشتریان خود را تعریف کنید.

از تمامی مشتریان بپرسید که محل آنها کجاست؟ آیا خانه یا محل کار آنها در نزدیکی شماست؟

همکاران احتمالی را شناسایی کنید.

مشاغلی را بیابید که می توان از طریق آنها فروش را بیشتر کرد. مثلا با دادن کوپن تخفیف به آنها مشتریان را افزایش دهید. مکانهای پرتجمع اطراف رستوران را شناسایی کنید.

مناسبتهای مهم را شناسایی کنید.

آیا کنسرتی در نزدیکی برگزار می شود.

در مورد مطالبی که مشتریان می خوانند اطلاعات لازم را جمع آوری کنید.

با بدست آوردن این اطلاعات می توانید به بازاریابی همسایگان بپردازید.

۲- در اولین تماس تاثیرگذار باشید.

ذهنیت مشتری از کسب و کار شما در اولین تماس شکل می گیرد. اولین تماس ممکن است صحبت تلفنی، منوی چاپ شده و یا دیدن محل رستوران باشد.

آیا وقتی شخصی با رستوران شما تماس تلفنی بگیرد، آیا این ذهنیت ایجاد می شود که با رستورانی حرفه ای با کارکنانی علاقه مند طرف است؟ آیا به تماسهای تلفنی بلافاصله جواب داده می شود؟ آیا شخص پاسخگو تمامی اطلاعات لازم را در اختیار دارد؟

برای طراحی و چاپ منو از گرافیست های حرفه ای استفاده کنید. در بخشهای بعدی به منو خواهیم پرداخت.

هر روز بعنوان مشتری جدید از در رستوران وارد شوید و ببینید که چگونه می توان محیط رستوران را دلپذیر تر ساخت.

پاسخگویی به مشتری وقتی که می‌گوید: می‌خواهم فکر کنم

دکوراسیون گرانقیت تاثیر زیادی در رشد کسب و کار ندارد. بسیاری از رستورانهای بسیار موفق، از صندلی ها و دکوراسیون گرانقیمت استفاده نمی کنند. ولی دکوراسیون می تواند ارزان و زیبا باشد. می توانید از افراد با سلیقه کمک بگیرید.

در محیط رستوران اولین عامل تعیین کننده تمیزی است. در هنگام تمیز کردن، کوچکترین موارد نباید فراموش شوند. کف رستوران، دیوارها و مخصوصا دستشویی ها باید بسیار تمیز باشند. می توانید از دستگاههای خوشبو کننده استفاده کنید. شرکت والت دیسنی، هزینه تمیز نگاه داشتن محوطه بزرگ پارک را جزو هزینه های بازاریابی می داند، زیرا اینکار تاثیر مستقیمی بر افزایش تعداد بازدیدکنندگان دارد.

در بسیاری از رستورانها آشپزخانه به اندازه کافی تمیز نیست. زیرا صاحبان رستوران تصور می کنند که میهمانان هیچگاه آنجا را نخواهند دید. ولی احتمالا فروشندگان، تامین کنندگان مواد اولیه، کارکنان و … آنجا را می بینند و تاثیر آن بسیار بیشتر از چیزی است که تصور می کنید.

میهمانان صرف غذا در سالنهای غذاخوری خلوت را دوست ندارند. از آینه، گلدان و پارتیشن برای بخش بندی سالن استفاده کنید. می توانید سالن را به چندین قسمت تقسیم کرده و در مواقع شلوغ از تمامی آنها استفاده کنید. به این ترتیب در مواقع خلوت، رستوران خالی به نظر نخواهد رسید.

به لباسهای کارکنان و خدمه اهمیت زیادی بدهید.

۳- برای مشتری تجربه ای لذت بخش ایجاد کنید.

کار شما در رستوران فروش غذا نیست، بلکه ایجاد تجربه ای لذت بخش و بیاد ماندنی برای مشتری است. مزه لذیذ

شخصی بنام روری فت تعریف می کند، که وقتی به هتل شرایتن مراجعه کرد به او گفتند که بعلت اقامت مکرر به این هتل، او تبدیل به مشتری ویژه شده است. او همیشه از یک اتاق یک نفره استفاده می کرد. به او یک سوئیت مجلل سه نفره با همان قیمت سابق دادند و توضیح دادند که به میمانان ویژه در صورت خالی بودن، اتاقهای بهتری می دهند.


پنج ویژگی محصولات و خدمات پرفروش

این اتاق مجهز به سونا و جکوزی بود و بالکن زیبایی رو به طبیعت داشت. پس از چند دقیقه شخصی در زد. یکی از خدمه برای او یک شکلات تلخ بلژیکی در سینی آورده بود. دلیل آن بود که در دفعات قبل مشاهده کرده بودند که آقای فت شکلات تلخ می خورد. پس از چند دقیقه مسئول اتاقها با او تماس گرفت و خود را معرفی کرد و پرسید که می خواهد مطمئن شود همه چیز بخوبی پیش می رود و نیاز به چیزی ندارد. آقای فت یک ماهی قزل آلا سفارش داد و تاکید کرد که گرسنه است. خانم مسئول گفت که ماهی در کمتر از ۳۰ دقیقه در اتاق خواهد بود و اگر بیشتر طول کشید کاملا رایگان خواهد بود. همچنین خانم اضافه کرد که در کنار ماهی، مقداری سبزی پخته و سس مخصوص اضافه خواهد کرد.’

این داستان را از اول بخوانید و ببینید که آیا هتل در ازای ارائه این خدمات فوق العاده هزینه زیادی کرده است؟ مسلما خیر. اتاق خالی را به او اختصاص دادند و تنها یک شکلات رایگان هدیه دادند.اگر شما جای این شخص بودید

تجربه لذت بخش را به دیگران تعریف نمی کردید؟

برای زیباسازی رستوران از رنگها و همچنین روشنایی مناسب استفاده کنید. حتی می توانید برای سرگرمی مشتریان تمهیداتی بیاندیشید. با موسیقی دلپذیر محیط رضایت بخش تر کنید

پایان

ارائه شده توسط مزه لذیذ در سپتامبر۲۰۲۲



مقاله های زیر را حتما مطالعه کنید

انتقادات و پیشنهادات مشتریان رستوران شما را بهبود می‌بخشند



شناخت روش های افزایش فروش رستوران



 

برچسب‌ها:, , , , , , , , , , , , , , , , ,