مواد لازم سس خردل
آب سرد ۱ فنجان
پودر خردل خشک زرد ¾ فنجان
نمک دریایی ¾ قاشق چای خوری
زرد چوبه ½ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
سرکه سفید ½ فنجان
مرحله اول
طرز تهیه سس خردل آمریکایی رو با انتخاب یه قابلمه مناسب کوچک و ترجیحا شیشهای شروع کنید و سپس آب سرد، خردل خشک، زردچوبه، نمک دریایی، پودر سیر، پاپریکا رو داخل قابلمه بریزید.
مرحله دوم
قابلمه حاوی مواد مخلوط رو ، روی حرارت متوسط و روبه پایین بزارید و به صورت مدام مواد رو هم بزنید تا هم کاملا یکدست بشن و هم اینکه، یه خمیر غلیظ و زرد رنگ به دست بیاد؛ این مرحله حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه طول میکشه و باید مدام هم بزنید.
نکته: به این نکته مهم توجه داشته باشید که برای درست کردن سس خردل، حتما هود رو روشن کنید و ترجیحا پنچره آشپزخانه رو هم باز بزارید.
مرحله سوم
روند آماده سازی سس خردل رو با اضافه کردن سرکه بعد از مدت زمان گفته شده ادامه بدید و به، هم زدن و پختن مواد ادامه بدید تا سس به قوام مورد نظر برسه.
مرحله چهارم
به قوام رسیدن سس خردل بعد از اضافه کردن سرکه، حدود ۷ تا ۱۵ دقیقه طول میکشه و با توجه به اینکه مواد رو هم میزنید، از سس بچشید و اکه به قوام مورد نظر رسیده و کاملا غلیظ شده بود، قابلمه رو از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه بدید تا سس به دمای اتاق برسه و خنک بشه و سپس یه ظرف مناسب و دردار و استریل شده آماده کرده و با قاشق، سس رو داخل ظرف بریزید و با یه پارچه روی اون رو بپوشونید و تا ۳ ماه داخل یخچال نگه داری کنید.
نکته: سس خردل توی چند روز یا هفتههای اول مزه به شدت تندی داره؛ اما به مرور زمان طعمش ملابم میشه و از تندیش کاسته میشود
ارائه شده توسط مزه لذیذ در ۵ فوریه ۲۰۲۴
برچسبها:آشپزی با ادویه ها مزه لذیذ, ادویه کاری مرینت نرمال روکش استریپس اسپایسی, تهیه ادویه کی اف سی مزه لذیذ, تهیه ادویه همبرگر, تهیه استیک رستورانی, تهیه سس خردل, تهیه سس سالاد, خرید و فروش ادویه مرغ سوخاری, راز ادویه کنتاکی, فرمول ادویه kfc, مزه لذئ