چگونه رستورانی موفق افتتاح کنیم

سپتامبر 9, 2022

🔷جالب و خواندنی 🔷

چگونه رستورانی موفق افتتاح کنیم

اگر رویای شروع یک رستوران موفق برای سالها ذهن شما را درگیر کرده است، شاید وقت آن رسیده است که بنشینید و یک نقشه برای کسب وکار خودتان بکشید. برای کمک به شما در نوشتن نسخه ای برای موفقیت، ما یک راهنمای -چگونه کار را شروع کنیم- تهیه کرده ایم تا مطمئن شویم که شما با اعتماد به نفس تمام موارد لازم برای افتتاح یک رستوران را دارید.

در حالی که باز کردن یک رستوان جذاب بنظر می رسد، این کار بسیار وقت گیر است و یکی از سخت ترین کسب و کارها برای راه اندازی است. در حقیقت، 60 درصد رستوران ها در سال اول شکست می خورند.

ما این اطلاعات را برای از بین بردن انگیزه شما، ارائه نمی دهیم. نکته ای که می خواهیم به آن اشاره کنیم این است که اگر می خواهید یک رستوران موفق را افتتاح کنید، باید مقدار زیادی وقت و پول هزینه کنید.

💥بزرگترین دلیل شکست چیست؟

عدم برنامه ریزی. قبل از اینکه حتی یک وعده غذا برای مشتری سرو کنید، شما باید زمان زیادی را صرف بررسی تمام جزئیات رستورانتان بکنید. از لوازم آشپزخانه و منو تا نقشه طبقات و انتخاب پرسنل، مرحله برنامه ریزی می تواند تعیین کند که شما موفق خواهید شد یا شکست خواهید خورد.

برای کمک به برنامه ریزی، سرمایه گذاری و مدیریت رستوران،در حال فعالیت و یا رستوران جدیدتان، به گفته های زیر که حاصل سعی و خطاها و تجاربی که گران بدست آمده اند.💥عمل کنید💥تادر این حوزه موفقیت را در آغوش بگیرید.

🔘برنامه ریزی:

نیت درستی داشته باشید

اگر می خواهید این کار را مانند یک صاحب رستوران انجام دهید، باید آنچه را که انجام می دهید دوست داشته باشید؛ . حتی اگر مجبور باشید تا دیروقت به نظافت قسمت اداری بپردازید تا با برنامه هایتان هماهنگ باشید تا بتوانید رستوران را به موقع باز کنید.

داشتن یک رستوران موفق را بیش از هر چیز دیگری در زندگی بخواهید، در این صورت است که میتوانید فداکاری های بی پایان برای موفقیت کسب و کار خود انجام دهید.

برای اینکه موفق باشید، باید زمان و پول زیادی را هزینه کنید- پس مطمئن شوید که باز کردن یک رستوران، رویای شما است و نه یک منبع درآمد که امیدوارید از آن پول کسب کنید.

نقشه کسب و کار مشخصی داشته باشید

شما نمی توانید یک نقشه کسب و کار را بر روی یک دستمال کاغذی در رستوران تهیه کنید. شما باید یک نقشه کسب و کار بسیار دقیق داشته باشید که تمام مراحل برای رسیدن به موفقیت در آن نوشته شده باشد. با تمام این تفاصیر، ما توصیه می کنیم که کار را با یک نقشه کسب و کار ساده و نه یک نقشه کسب و کار کلیشه ای و خشک، شروع کنید.

مشاوره راه اندازی رستواران و فست  فود با مزه لذیذ

به عنوان مثال” نقشه کسب و کار شامل لیستی از همه چیزهایی که باید برای رستوران خریداری کنید. را بنویسید” وقتی که نوشتن را تمام کردید، . ” و از لیست بعنوان نقشه کمک بگیرید تا بر اساس بودجه پول خرج کنید و سوابق مالیتان را بتوانید حفظ کنید.”

نقشه کسب و کار شما باید شامل تحلیل بازار نیز باشد، نگاه جامع به رقبایتان، شرح بازار و مشتریان هدف، کلیاتی از برنامه بازاریابی شما و یک طرح بسیار مشخص بودجه بندی. برای شروع، قالب های از پیش طراحی شده برای رستوران ها را بررسی کنید.

🚪موقعیت، موقعیت،موقعیت

در مورد رستوران ها، موقعیت مهم ترین عامل است. شما باید محلی را پیدا کنید که مردم به آسانی به آنجا می آیند، به راحتی قابل دسترسی است و پتانسیل رشد را دارد. البته شما نیاز به موقعیتی برای رستورانتان دارید که با بودجه شما هماهنگ باشد. “پیدا کردن یک موقعیت ایده آل کار سختی است، پس برای آن وقت بگذارید.”

“مهم نیست که شما فضا را اجاره می کنید یا آنرا از اول می سازید، انتخاب موقعیت رستوران مهم ترین تصمیمی است که شما بعنوان یک رستوران دار باید بگیرید. “

📔منوی رستوران را امتحان کنید.

“احتمالاً شما در ذهنتان تعدادی غذای خارق العاده برای منو، در نظر گرفته اید اما باید آنها را قبل از اینکه منو را چاپ کنید، حتماً امتحان کنید.”

“یک مهمانی کوچک ترتیب دهید و افراد را دعوت کنید تا غذای شما را قبل از افتتاح، امتحان کنند. بازخوردهای صادقانه از مردم را در مورد طعم، قیمت و موقعیت دریافت کنید.”

ممکن است شما طعم یک غذای خاص را دوست داشته باشید اما اگر مشتریان برای آن پولی پرداخت نکنند یا از طعم آن خوششان نیاید، نتیجه این است که شما پولی به جیب نخواهید زد.

👥نیروی کمکی ضروری را استخدام کنید.

یک رستوران به پرسنلی سالم نیاز دارد تا بتواند فعال باقی بماند. قبل از اینکه آشپز ها و پیشخدمت ها را استخدام کنید، مطمئن شوید که حداقل یک مدیر دیگر را نیز استخدام می کنید.

“شما نمی توانید این کا را به تنهایی انجام دهید زیرا که جزئیات زیادی وجود دارند”. کسی را استخدام کنید که در این زمینه علاقه و تجربه دارد و به شما را در گرفتن تصمیمات کلیدی کمک کند.

💣یک نقشه بازاریابی طراحی کنید.

شما فقط به یک کلمه مثبت نیاز دارید تا مشتریان به مغازه شما بیایند. در عین حال شما به یک نقشه بازایابی نیاز دارید تا کمک کند که جریان ورود مشتری به رستورانتان پایدار باشد. چند ایده برای این کار:

🔘 در اجتماعات و برنامه های مرتبط شرکت کنید و به مردم نمونه ای از غذایتان را ارائه دهید

🔘 به مشتریان جدید تخفیف بدهید.

🔘 به انجمن کسب و کار محلی خودتان ملحق شوید.

🔘 از شبکه های اجتماعی استفاده کنید

💲تامین منابع مالی

سرمایه کافی برای شروع کار را فراهم کنید

همانند همه کسب و کارها، از مقدار موارد نیاز سرمایه برای افتتاح رستورانتان، مطمئن شوید.

شما به 3 منبع مالی نیاز دارید. منبع اول اختصاص به هزینه هایی دارد که فقط یکبار سرمایه گذاری می شود نظیر تجهیزات و سیستمهای مالی. منبع دوم برای پوشش دادن هزینه ای رستوران برای حداقل 6 ماه آینده است. و منبع سوم برای پوشش هزینه های شخصی خودتان برای حداقل 6 ماه آینده است.

برای از دست دادن پول در 6 ماه اول آماده باشید و برای آن برنامه ریزی کنید

“رستوران ها، یک شبه سود آور نمی شوند.” بازاریابی در محله جدید، جذب افراد و تشویق مردم برای دوباره آمدن، زمان می برد. یانگ می گوید که شما باید برای از دست دادن پول در 6 ماه اول آماده باشید و برای آن برنامه ریزی کنید.

✒برای مشکلات احتمالی در طول مسیر، برنامه ریزی کنید.

هر رستورانی از حد مشخص شده در بودجه اش تخطی می کند، پس برای آن برنامه ریزی کنید.” مطمئن شوید که شما مقداری پول اضافه برای پوشش دادن هزینه های غیر مترقبه ذخیره کرده اید.

وقتی که با یک مشکل ناخواسته روبرو می شوید، ارقام و فرآیندهای آن را پردازش کنید.” برای مثال وقتی که رستوران را تازه افتتاح کرده اید، متوجه برآورد و آنالیز هزینه تمام شده غذاها باشید. اگر از قیمت تمام شده غذاها غافل باشید،حتما در جا خواهید زد.

👤مدیریت

لوازم و ابزار مربوط به پرسنل را فراهم کنید

برای مدیریت بهتر پرسنل، از آماده بودن همه آنچه به آنها مرتبط است مطمئن شوید. برگه های توضیح شغل و وظیفه، اصول رفتاری در رستوران و یک کتابچه راهنما برای پرسنل را تهیه کنید. یک راهنمای آموزشی تهیه کنید تا پرسنل شما برای وظایف آتی، به خوبی تمرین کنند. دستورالعمل های تهیه غذا را برای همه غذاها تهیه کنید تا همه غذاها به صورت کامل و ایده آل آماده شوند. “به عبارت دیگر، به پرسنل خودتان تمام لوازم لازم برای موفق شدن را ارائه کنید.”

برای انجام هر کاری در صورت لزوم، آماده و مایل باشید

به عنوان صاحب رستوران، شما نمی توانید مغرور باشید. اگر تصور شما در مورد اداره رستوران قدم زدن در رستوران در لباس های زیبا و با آرایش و صحبت کردن با مشتریان در مورد نظر آنها در مورد غذا است، شما قطعاً سورپرایز خواهید شد. شما باید مایل و آماده باشید تا هر کاری انجام دهید. از خرد کردن سبزیجات تا استقرار مشتریان، شما در بعضی اوقات باید جای خالی سایر افراد را پر کنید.

🔮حواستان به هزینه های مرتبط با نیروی کار باشد.

تعداد زیادی از رستوران ها یک احساس اضطرار برای استخدام کردن دارند. اگرچه شما به استخدام تعدادی پرسنل برای موفق شدن رستورانتان نیاز دارید اما در این کار زیاده روی نکنید. پرداخت حقوق پرسنل در ماه های اول می تواند کار دلهره آوری باشد زیرا در این ماه ها رستوران شما درآمد چندانی ندارد. “استخدام تعداد درست پرسنل کار آسانی است.

“در صورتی که شما بصورت فصلی یا دوره ای فعالیت می کنید، انجام این کار سخت خواهد بود. اما وقتی که کسب و کاری ندارید، شما نمی توانید به افراد پولی پرداخت کنید.” “شما از پس مخارج آن بر نخواهید آمد.”

افراد را در پست هایی استخدام کنید که بسیار حیاتی هستند و برنامه ای تهیه کنید که از هر نفر نهایت بهره وری را ببرید.

حواستان به هزینه تمام شده غذاها باشد

شما در صنعتی هستید که در آن غذا تهیه می شود پس اگر هزینه تمام شده غذاهای شما از حد مجاز بالاتر برود، شما در نهایت پول از دست خواهید داد. مطمئن شوید که سوابق مربوط به انبار غذا را نگه می دارید، غذا را به خوبی حاضر می کنید، از ضایعات غذا جلوگیری می کنید و قیمت ها را در سطح قابل رقابت با دیگران قرار می دهید.

👈به بازاریابی ادامه دهید

شما نمی توانید بر روی چرخه تکرار مشتریان فعلی تکیه کنید. شما باید به تلاشتان برای بازاریابی ادامه دهید تا مطمئن شوید که جریان درآمدی شما ضعیف نمی شود. در شبکه های اجتماعی حضوری پررنگ داشته باشید، در روزنامه های محلی تبلیغ کنید، در جشنواره ها و فستیوال های محلی شرکت کنید و یا از عده ای کم تعداد، بصورت غیر انتفاعی پذیرایی کنید تا به بازاریابی برای کسب و کارتان ادامه داده باشید.

هیچ چیز بهتر از اداره یک رستوران برای کسی که شایستگی این کار را دارد، نیست. شما فضا و سبک آشپزی را بوجود خواهید آورد که همه عاشق آن خواهند شد. اما  این کار زحمت زیادی نیزمیبرد

پایان

ارائه شده توسط مزه لذیذ در سپتامبر ۲۰۲۲



مقاله های زیر را حتما مطالعه کنید

انتقادات و پیشنهادات مشتریان رستوران شما را بهبود می‌بخشند

چند راهکار ساده در صورت افزایش مواد اولیه

نکاتی برای موفقیت در بازاریابی رستوران

لینک قیمت محصولات صنایع غذایی مزه لذیذ



 

برچسب‌ها:, , , , , , , , , , , , , , , ,