چند راهکار ساده و کاربردی در صورت افزایش مواد اولیه

۱- اول اینکه آرام باشید چرا که ایده ها و الهامات راهی به ذهن آشفته ندارند. و هیجانی فکر نکنید

۲-فقط به اندازه افزایش مواد اولیه قیمت منو را تغییر دهید بطور مثال تعداد فروش ماهانه را تقسیم بر مواد اولیه کنید در این صورت خواهید دید که در کل تغییر محسوسی در هر پرس غذا بوجود آمده است

۳-حتما در این شرایط از منوهای کمبو با سود کم بهره ببرید

۴- در منو حتما غذاهایی با سود اندک داشته باشید. مزه لذیذ

۵روشهای مختلف بازاریابی و فروش را یاد بگیرید. و علم رستوران داری خود را بروز نگه دارید.

۶-حتما تمام بازار مواد اولیه را رصد کنید تا به بهترین قیمت مواد اولیه تهیه کنید.

۷-در آماده سازی مواد اولیه وزن کشی دقیق را هر روز رصد کنید و اینکار را بسیار جدی بگیرید

۸-از تخفیفات در مناسبت‌های مختلف استفاده‌ کنید

۹-به مشتریان خود با ارائه غذای مناسب ثابت کنید که در قبال پول پرداختی غذای ارزشمندی دریافت می‌کنند.

۱۰-به اندازه افزایش مواد اولیه منوی خود را تغییر دهید و بهترین روش برای اینکار استفاده‌ از خرید ماهانه و تقسیم آن بر تعداد غذای فروش رفته در طول یک ماه میباشد.

۱۱-باورها ی خود را در مورد پول قدرتمند سازید و بدانید که جهان بیرون آینه ای از باورهای درونی شماست.
امیدوارم از این مقاله نهایت بهره را ببرید در پناه الله یکتا سلامت و ثروتمند باشد



مقاله های زیر را حتما مطالعه کنید

چند راهکار ساده در صورت افزایش مواد اولیه

چند اصل مهم برای انتخاب سرآشپز