همه کشورهای جهان آداب و فرهنگ خاص خود را دارند که در زندگی روزمره و ساده ترین کارها همانند صرف غذا نیز نمود پیدا می کنند. به طور مثال، یکی از آداب غذا خوردن در ایران این است که به منظور احترام، همه سر سفره صبر می کنند تا بزرگ ترِ حاضر در جمع، کشیدن غذا را آغاز کند.
اما گاهی این آداب به ،رسمی ،تبدیل شده و تخطی از آن ها می تواند نوعی بی احترامی یا گستاخی محسوب شود. به طور مثال، ♨ اگر در کشور ایتالیا در کنار غذای خود، پنیر بیشتری درخواست بدهید این طور برداشت خواهد شد که قصد توهین به آشپز یا غذا را دارید و از این رو هرگز بخشیده نمی شوید و از نظر مردم این کشور، فردی گستاخ به نظر خواهید رسید.
در این راستا، اگر برایتان جالب است با عجیب ترین آداب یا در واقع با مرسوم ترین تابوهای غذا خوردن در کشورهای اروپایی آشنا شوید، از شما دعوت می کنیم تا در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
💧در اسپانیا هرگزبه همراه سوپ آب ننوشید
با اینکه نوشیدن آب در اسپانیا هیچ مشکل و ایرادی ندارد، اما سر کشیدن آب به همراه برخی از غذاها در فرهنگ غذاخوردن این کشور نوعی تابو محسوب می شود. این تابو به ویژه در میان افراد مسن و شهرستان های کوچک بسیار پررنگ تر و سختگیرانه تر است.
مردم اسپانیا به طور سنتی باور دارند که هرگز نباید همراه با هشت پا یا سوپ، آب نوشید زیرا به معده آسیب وارد می کند. در صورت تشنگی اجازه دارید نوشیدنی های بدون الکل بنوشید.
🍞درفرانسه نان را مستقیما روی میز قرار دهید
در فرانسه، برخلاف دیگر کشورهای جهان، نان مستقیما باید روی میز (نه درون بشقاب یا سبد) قرار بگیرد. در ضمن، روی نان هم باید رو به بالا باشد زیرا برعکس گذاشتن نان نشانه بدشانسی است. در گذشته نانواها، نان را برعکس می گذاشتند تا نشان دهند آن را برای جلاد شهر کنار گذاشته اند.
همچنین لازم است یادآوری کنیم که وقتی در فرانسه غذایی برای شما سرو می شود، نان را به عنوان پیش غذا فرض نکنید زیرا باید حتما باید به همراه غذای اصلی خورده شود. همچنین باید نان را با دست به تکه های کوچک تقسیم کنید نه اینکه مستقیما با دندان آن را گاز بزنید.
🍙در ایتالیا هرگز درخواست پنیر بیشتر ندهید
با اینکه در بسیاری از رستوران های ایتالیایی در خارج از این کشور اروپایی، پیش خدمت ها پنیر تازه رنده شده برای مشتری ها سرو می کنند تا در صورت تمایل پنیر بیشتری روی پاستا یا غذای خود بریزند، اما چنین اقدامی در داخل کشور ایتالیا نه تنها قابل قبول نیست، بلکه نوعی بی فرهنگی هم محسوب می شود.
دلیل این امر این است که غذاهایی که مثلا در آمریکا با پارمسان سرو می شوند، در خود ایتالیا با پنیر پکورینو تهیه می گردد و وقتی تقاضای پنیر بیشتر می کنید، این طور تصور می شود که قصد تغییر مزه اصلی غذا را دارید و این برای سرآشپز چندان خوشایند نیست.
🍡در اسپانیا و پرتغال به محض آماده شدن غذا آن را میل کنید
در کشورهای یاد شده اگر به دنبال نمک یا فلفل باشید و بخواهید یکی از این چاشنی ها را به غذای خود اضافه کنید، تصور می شود که به غذا و آشپز توهین کرده اید. در رستوران ها و حتی خانه های اسپانیا و پرتغال، هرگز نمک و فلفل روی میز گذاشته نمی شوند.
🌿در کشورهای فرانسه و آلمان هرگز کاهو را برش ندهید، بلکه آن را تا کنید
مهم نیست برگ های کاهویی که در سالاد وجود دارند چقدر بزرگ هستند، در کشورهای فرانسه و آلمان نباید کاهو را با چاقو برش دهید و فقط می توانید آن را تا کنید. در غیر این صورت به سالاد و کسی که آن را درست کرده توهین کرده اید.
♨در روسیه نباید هرگز نان را هدر بدهید
در بسیاری از کشورهای اروپایی، نان مقدس بوده و یکی از اجزای اصلی سفره محسوب می شود. اما در کشور روسیه، نحوه صحیح مصرف نان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و نباید به هیچ وجه آن را هدر داد، زیرا به اعتقاد مردم این کشور، عواقب بسیار بدی به دنبال خواهد داشت. مردم روسیه بر این باور هستند که پس از مرگ، هر میزان نانی که بیهوده هدر داده اید به بار گناهان شما خواهد افزود و حتی می تواند مانع ا زورود شما به بهشت بشود.
♨ دانمارک
دانمارکی ها اعتقاد دارند وقتی یک غذا یا خوراکی را با فرد/افرادی شریک می شوید، باید لقمه آخر آن را به تعداد افراد به طور مساوی تقسیم کنید تا همه سهم برابری از آن غذا ببرند.
در انگلستان باید کاسه سوپ را خم کرده و سپس محتویات آن را میل کنید
یکی از آداب غذا خوردن در انگلستان که مردم این کشور بسیار به آن پایبند و حساس هستند این است که: برای خوردن سوپ باید حتما بشقاب/کاسه را کمی به سمت بیرون خم کرده و قاشق را نیز از پهلو وارد سوپ کنید، در آخر، سوپ را از کنار قاشق در دهان گذاشته و میل کنید. توجه داشته باشید که “قاشق نباید از رو به وارد دهان شما بشود. “پایان
ارائه شده توسط “مزه لذیذ”در اکتبر ۲۰۲۲
برچسبها:آشپزی با ادویه ها, ادویه سوخاری نرمال اسپایسی استریپس, ادویه کاری, ادویه ماهی میگو چیکن فاهیتا, از کجا بهبود دهنده پیتزا بخرم, بهبود دهنده نان پیتزا, پودر پیتزا, پودر سـوخـاری کریسپی تهران, تهیه خمیر پیتزا به سبک رستوران با پودر پیتزا مزه لذیذ, تهیه سس سالاد سزار با پودر سس مزه لذیذ, تهیه فیله استریپس سوخاری در منزل مزه لذیذ, خرید ادویه پودر کنتاکی KFC, خرید ادویه فیله استریپس+روکش استریپس کریسپی با طعم شگفت انگیر, خرید پودر استیک تندلایزر+ادویه همیرگر, خرید پودر فلیمر استیک همبرگر, خرید روکش استریپس اسپایسی, خرید مرینت نرمال استریپس اسپایسی مزه لذیذ, خریدو پخش انواع مرینت ها پودر پیتزا و سایر طعم دهنده های رستورانی مزه لذیذ, روکش نرمال کریسپی استریپس اسپایسی با طرز مصرف آسان, کریسپی استريپس قارچ سوخاری, مرکز پخش انواع مرینت ووطعم دهنده های رستورانی مزه لذیذ