تاریخچه هنی پنی
رستوران OAKS در شهر اوهایو واقع شده بود و خوش طعم ترین مرغ سوخاری رو در آن منطقه داشت. مالک آن چستر رگنار نمی توانست سفارشات مردم رو در روزهای یکشنبه وقتی برای خوردن مرغ های سوخاری معروفش به رستورانش سرازیر می شدن رو به اندازه کافی سریع و آماده سرو کند. او می دانست که برای پاسخ به حجم بالای سفارشات نیاز به یک روش بهتر دارد. بنابراین کار ساخت یک سرخ کن بهتر را شروع کرد و آخرین مرحله برای اختراعش این بود که برای آن اسمی انتخاب کند و آقای چستر اسم این سرخ کن جدید را بعد از خواندن کتاب داستانی که پسرش دوست داشت پیدا کرد و این چنین شد که هنی پنی در سال ۱۹۵۷ متولد شد.
طولی نکشید که هنی پنی بیرون از خانه اصلی خودش یعنی همان شهر اوهایو شناخته شد و در اوایل دهه ۱۹۶۰ محصول پرچم دار این شرکت روش سرخ کردن مواد غذایی در حجم بالا رو تغییر داد. تشکیلات و تاسیسات شرکت هنی پنی بعد از یک دهه رشد مداوم گسترش زیادی پیدا کرد و شخصی به نام جک کاب بود که هنی پنی را بیشتر از قبل به سمت جلو حرکت داد. رشد هنی پنی در همان سالی که جک هدایتش را به دست گرفت جهش و پیشرفت چشمگیری داشت.
با مدیریت جک، هنی پنی با اولین دفتر خارج از کشور در پاریس دری به سمت بازارهای اروپا پیدا کرد و در اواخر قرن بیستم این شرکت توانست یک شبکه قابل توجه از توضیع کنندگان رو در سراسر جهان ایجاد کند و گسترش دهد. حالا هنی پنی بیشتر از یک شرکت تولید کننده سرخ کن تحت فشار شده بود و خط تولید نوآورانه اش هم این سخن را تایید میکرد. امروزه هنی پنی را در هرجایی که غذاهای خوشمزه سرو میشود، میتوان پیدا کرد که هنوز هم با نوآوری و خلاقیت به نیازهای مشتری پاسخ می دهد. مشتریان قابل توجه این شرکت عبارتند از : KFC، Wendy’s، McDonald’s، Chick-fil-A و Chicken Licken.
ویژگی هنی پنی :
بی شک سرخ کن کنتاکی هنی پنی یکی از بهترین دستگاههای پخت کنتاکی سوخاری در دنیا می باشد یکی از دلایلی سرخ کن کنتاکی هنی پنی را نسبت به رقبای خود برتر می سازد پخت کنتاکی به بهترین شیوه تحت فشار برای کاهش درجه حرارت و مصرف روغن می باشد که این خود باعث می شود محصولی با روغن کمتر و عطر و طعمی بهتر در اختیار مشتریان خود قرار دهید. کافی است برنامه پخت خود را به دستگاه سرخ کن کنتاکی هنی پنی داده و برای پخت ۳۶ تکه مرغ رگولار نرمال و ۴۵ تیکه مرغ اسپایسی ۱۴ دقیقه منتظر بمانید.
مهمترین ویژگی مرغ های سوخاری که با سرخ کن صنعتی هنی پنی آمریکایی تهیه می شوند تردی آن ها است که حتی پس از گذشت زمان و قرار گرفتن در محیط های سرد و مرطوب نیز بتواند کریسپی بودن خود را حفظ نماید به همین منظور می توان از این دستگاه کاربردهایی دیگری چون قارچ سوخاری، میگو سوخاری، پیاز سوخاری و…. را نیز انتظار داشت.
دستگاه کنتاکی هنی پنی، پخت کنتاکی را به شیوه تحت فشار انجام میدهد که به علت کاهش درجه حرارت و مصرف روغن بهترین روش تهیه کنتاکی است. سوخاری ارائه شده توسط این دستگاه با روغن کمتر و عطر و طعمی بهتر در اختیار مشتریان قرار میگیرد.
اگر میخواهید سوخاری های ترد و خوشپخت شما با طعمی عالی مشتریان را به رستوران شما سرازیر کند خرید سرخ کن صنعتی هنی پنی آمریکایی را در لیست تجهیزات مورد نیاز خود قرار دهید و دنیایی از سوخاری را به منوی .غذایی خود اضافه کنید.
“پایان”
ارائه شده توسط “مزه لذیذ”در اکتبر ۲۰۲۲
برچسبها:آرد سوخاری نرمال, آشپزی با ادویه ها, ادویه پودر استیک مرغ+دستور مصرف مرینت کردن, از کجا بهبود دهنده پیتزا بخرم, بهبود دهنده خمیر پیتزا ویژه رستورانها و فست فودها, پخش عمده پودر سوخاری مرینت نرمال استريپس کریسپی اسپایسی, پودر پیتزا ایتالیایی آمریکایی مزه لذیذ, پودر پیتزا پریمکس ایتالیایی آمریکایی مزه لذیذ, پودرسوخاری, تهیه ادویه سوخاری, تهیه سس پیتزا با پودر سس, تهیه مرغ سوخاری در منزل, خرید بردینگ پودر قارچ سوخاری بال یوخاری, خرید روکش استریپس اسپایسی, خرید مرینت اورجینال و حرفه ای کنتاکی kfc, خرید مرینت نرمال استریپس اسپایسی فلیمر مزه لذیذ, خریدو پخش انواع مرینت ها پودر پیتزا و سایر طعم دهنده های رستورانی مزه لذیذ, فرمول ادویه کنتاکی سوخاری