حفاظت از تجهیزات رستورانها، کافه ها و فست فودها یک مسئله ی جدی می باشد، زیرا؛
اگر شما قادر نیستید که از تجهیزات آشپزخانه ی خود، که قلب یک رستوران، فست فود یا کافی شاپ است، محافظت نمایید، بهتر است یا فکر راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی را از سرتان بیرون بیندازید یا در صورت راه اندازی، آن را تعطیل کنید. استفاده ی بی دقت و عدم پاکیزه نگه داشتن تجهیزات، به سرعت چشمگیر باعث کاهش تعداد مشتریان شما شده، و علاوه بر آن تهیه و آماده سازی غذا با این تجهیزات، خطر جدی روی بهداشت و سلامت دارد. اگر با سهل انگاری، رستوران، کافی شاپ و فست فود شما با شکست شدید مواجه شد، هیچ توجیهی برای عدم حفاظت و تمیز نگه نداشتن تجهیزات قابل قبول نخواهد بود.
لطفا زمان نداشتن، سخت بودن و اطلاع نداشتن را بهانه ای برای توجیه نگهداری نکردن از تجهیزات صنعتی خود قرار ندهید؛ در واقع بسیاری از مدیران و صاحبان کافه تریاها، رستورانها و فست فود ها از تمیز نبودن تجهیزات خود اطلاع ندارند، زیرا اصلا به این موضوع توجه و دقت لازم را صورت نمی دهند.
به عنوان یک مدیر، حفاظت از تجهیزات آشپزخانه ای و تمیز نگه داشتن آن ها وظیفه ی شماست، به این معنا که شما باید برای انجام و تحقق این مهم، برنامه ریزی ها، سازماندهی ها و هماهنگی ها را به وجود آورید؛ فقط کمی پشتکار می خواهد. زمانی که شما برای حفاظت و نگهداری از تجهیزات آشپزخانه صنعتی خود تمام تلاشتان را انجام دهید، آن تجهیزات هم در سرویس دهی و تولید محصولات با کیفیت تا مدت ها در خدمت رستوران صنعتی شما خواهد بود.
چک لیست نظافت روزانه
پاک کردن دستگاه پنیر و گوشت خورد کن، مطابق با اصول بهداشتی
وکیوم و برچسب گذاری تمام مواد غذایی قبل از فریزر شدن
برس کشیدن سطح گریل، مطابق با اصول بهداشتی
شستن تمام لباس ها، پیش بندها و کلاه ها
شستوشوی سینک و شیرآلات با آمونیاک
پاک کردن سطح تمام تجهیزات آشپزخانه
قرار دادن فیلتر هود در ماشین ظرفشویی
خالی کردن زباله ها و بازیافتی ها
تمیز کردن دستگاه های سرخ کن
تمیز کردن تمام سطوح
جارو و تی کشیدن زمین
تمیز کردن محفظه روغن
تعویض فویل های گریل
شستوشوی پا دری ها
چک لیست نظافت هفتگی
خالی، تمیز و ضد عفونی کردن یخچال ها و خنک کننده ها
نظافت فرها (طبق دستورالعمل کارخانه)
پاکسازی لوله ها با لوله باز کن
تمیز کردن دستگاه قهوه
شستوشوی دیوارها
چک لیست نظافت ماهانه
چک کردن تجهیزات (تیزی چاقوها، کالیبره بودن فر و ترمومترها و…)
نظافت پشت دستگاه ها و سطوح آن ها، مطابق با اصول بهداشتی
خالی و تمیز کردن فریزرها
شستوشوی سقف
مدیریت کردن رستوران ها، کافه ها و فست فودها بر اساس این چک لیست ها، نتیجه ی فوق العاده ای برای شما به ارمغان می آورد. در واقع با برنامه ریزی دقیق برای پیاده سازی این چک لیست ها، علاوه بر ذخیره سرمایه، سود آوری آشپزخانه ی صنعتی شما روز به روز افزایش می یابد. توسعه و پیشرفت در هر کسب و کاری، اصول و فنون مخصوص به خود را دارد، که تنها با رعایت آن ها، باعث .رشد و توسعه آن تجارت خواهد شد
“پایان”
“ارائه شده در ۲۰۲۲ توسط “مزهء لذیذ
برچسبها:آشپزی با ادویه ها, ادویه سوخاری نرمال اسپایسی استریپس, ادویه کنتاکی, از کجا بهبود دهنده پیتزا بخرم, بازاریابی و فروش در رستوران, بهبود دهنده خمیر پیتزا ویژه رستورانها و فست فودها, پخش عمده پودر سوخاری مرینت نرمال اسپایسی, پودر آرومات جزیی و عمده بازار تهران, پودر پیتزا ایتالیایی آمریکایی مزه لذیذ, پودر پیتزا پریمکس ایتالیایی آمریکایی مزه لذیذ, ترکیب ادویه کی اف سی, تهیه ادویه سوخاری, تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی مزه لذیذ, خرید ادویه کاری مرغ گوشت ماهی میگو, خرید ادویه ماهی میگو+ چیکن با طعم شگفت انگیز مزه لذیذ, خرید ادویه های رستوران فست فود انواع ادویه ترکیبی, خرید بگین پودر پیتزا آمریکایی ایتالیایی با طعم شکفت انگیز, خرید پودر آرومات, خرید پودر استیک تندلایزر+ادویه همیرگر, خرید روکش استریپس اسپایسی, فروش انواع مرینت و طعم دهنده های رستورانی مزه لذیذ, فروش مرینت نرمال استریپس اسپایسی مزه لذیذ, مدیریت رستوران, نرمال رگولار +مرینت ها, ویژگی های سرآشپز ماهر